Kategorija proizvoda

Контактирајте нас

Схандонг Ренфенг Специал Материалс Цо, Лтд

Адд: Но.1 Ренфенг пута, Кифенг, Хуантаи, Зибо, Шандонг, Кина 256407

Тел: 86-533-8690983 / 8688836

Факс: 86-533-8690158

Е-маил: зпф@сдренфенг.цом

взи@сдренфенг.цом

Веб: ввв.сдренфенг.цом/ЕИндек.асп

Zašto, da li je celuloze najčešće najbolji izbor za automobilski Filter medija?

- Jan 01, 2016 -

U većini vazelin, goriva i vazduha filtera aplikacijama, celuloze medija je bio bolji izbor od sintetičkih medija. Opet, razlog zbog kojeg uglavnom se odnosi na kapacitet ili filtera život. Objasniti zašto, neophodno je opis proces filtriranja.

Celuloza automtoive filter medija je proizveden sa vlaknima raznih veličina. Na gornji sloj medija, vlakna su istukla, radije nego da sažme dole.

Kada tečnosti i nečistoće se prenose preko medija, mnoge čestice naplatiš paperjaste vlakna na površini, a ne putuje dalje u list. Ovo se naziva "adsorption" jer su čestice u skladu sa vlaknima.

Više od ovog odvajanje tehniku koja se odnosi na medije, više male čestice mogu da budu razdvojeni pre nego što stignu do male poru razmake na ekranu strani medija. Ovo stalno ovih malih čestica od uključivanja medija.

Još jedna prednost celuloze filter medija je da mediji će obično biti deblji. Sto je deblja je, što više vremena иestice provesti putuje kroz medije. Svaki put kada je fluid menja pravac okolo u vlakno, čestice momentum ih stalno putuje u istom pravcu idu i obnavljaju se u vlakna.

Ovo odvajanje иestica se naziva "impingement." Kao i kod adsorption, više impingement koja se odnosi na medije, više čestica su odvojeni bez priključivanju cvrsto poru prostor sa strane ekrana.

Sintetičke medija razdvojite neke čestice adsorption i impingement, ali glatka vlakna mogu da držite иestice na mestu i su oprali su tečnošću putuje kroz medije. Sintetičke medija koristi prvenstveno иestica odvajanje tehnika poziv "Direktni presretanje." Ovo je kako većina ljudi misli da je sva filtriranja je gotov.

Direktni presretanje je jednostavno koja odvaja čestice po prolazu fluid poru prostore koji su dovoljno mali da ih uhvatimo. Međutim, jednom kada sve pore su priključena sa samo nekoliko, filter uključen i njegov život je gotov.

Jer Celuloza medija je bolji u adsorption i impingement, to ne možete da uklonite više zagaрivaиa nego staklo medija bez priključivanju poru razmake.

Mogu kreirati sintetičku medija sa prednostima celuloze medija? Ovo ostaje da se vidi. Činjenica je da mediji zasnovane na celuloze i staklo mediji imaju mesto u današnjem tržištu filtera.

Related Products