Kategorija proizvoda

Контактирајте нас

Схандонг Ренфенг Специал Материалс Цо, Лтд

Адд: Но.1 Ренфенг пута, Кифенг, Хуантаи, Зибо, Шандонг, Кина 256407

Тел: 86-533-8690983 / 8688836

Факс: 86-533-8690158

Е-маил: зпф@сдренфенг.цом

взи@сдренфенг.цом

Веб: ввв.сдренфенг.цом/ЕИндек.асп

Шта је употреба папира за масну филтер?

- Jun 27, 2017 -

Која је употреба папира за уље?

Филтер за уље филтера, погодан за трансформаторско уље, турбина уље, филтер механичког уља и дизелског уља, мазива за рафинацију рафинерије, вазелински филтер; филтер за регенерацију отпадног уља, изолациону боју, боје, пића и фину хемијску филтрацију и прехрамбену индустрију у процесу обраде пића Филтрација, филтер за прераду зрна и уља, филтер за прераду уља за пржење.

Папир за уље филтера има добре перформансе апсорпције филтера и значајну јачину компресије.

Филтер за уље за филтрирање уља, хемијских производа и индустријских уља и других индустријских органских суспензија течности за одвајање чврстих, получврстих остатака. На пример, филтер за уље за филтрирање, уље за турбине, синтетичка смола парафинског уља у воску, диоцтил себацат и друге органске течности.

Испуштање отпадних вода је важан дио заштите животне средине, а сада се у постројењима за отпадне воде и отпадним водама филтрирају, пре свега, емисије нечистоћа и седимената, филтрирани папир у филтеру, филтер на екрану назад, у канализационом току, седимент и друге нечистоће за пресретање, једини проток из канализације, екран филтера, у одређеном временском периоду за чишћење. Затим, отпадна вода која се отпушта на одређену локацију или постројење за пречишћавање отпадних вода, приликом коначног уклањања фабрике, употреба филтер папира је велика густина, висока температура и други фини филтрирани папир. Ова врста канализације је врло техничка и сигурна за руковање


Related Products