Kategorija proizvoda

Контактирајте нас

Схандонг Ренфенг Специал Материалс Цо, Лтд

Адд: Но.1 Ренфенг пута, Кифенг, Хуантаи, Зибо, Шандонг, Кина 256407

Тел: 86-533-8690983 / 8688836

Факс: 86-533-8690158

Е-маил: зпф@сдренфенг.цом

взи@сдренфенг.цом

Веб: ввв.сдренфенг.цом/ЕИндек.асп

Какви су ефекти промене у филтеру горива и не?

- Oct 27, 2017 -

Бензински филтери су један од најчешћих филтер производа за произвођаче филтера горива. Главна функција је да филтрира нечистоће у бензин. Ако је филтер за бензин прљави или блокиран, углавном на следећи начин: када врата горива, напајање полако или уста, аутомобил је почео да отежава, а понекад и да пуца 2-5 пута на име. Већина мотора је једнократно учитавање и истовар филтера за уље филтера папира, циклус замене је генерално 10.000 км, ако додате мање нечистоће бензина, замена од 15000-20000 км је такође проблем. Филтер има ознаку стрелице улазних и излазних прикључака.

Бензински филтер је филтер који обично додате нечистоће у бензин, дуго времена, ваш филтер за бензин је пун прљавштине и прљавштине; препоручује се број километара који треба замијенити. Ако се не промените или одложите промену, свакако утичете на перформансе вашег аутомобила; као што је лоше уље, дуготрајно пуњење аутомобила, дуго времена знатно побољшава перформансе филтер филтра и на крају доводи до хроничног оштећења мотора или чак ремонта мотора. Такси траје неколико километара и видео је такси месец дана да замени филтер за бензин у унутрашњости филтер папира није могао да користи језик за описивање, па ако се то не промени, сигурно доноси велику штету аутомобилу.

За карактеристике перформанси производа Фуел Филтер Медиа представљени су:

Ако је филтер инсталиран у гориву, назива се спољни филтер; иначе, унутрашњи филтер се инсталира у пумпу горива и резервоар горива унутар филтера. Када се филтер резервоара за гориво или његов заштитни поклопац генерално сматрају без одржавања.

Многи од увозних медија за филтер горива су повезани бубањима. Да би се осигурала поузданост заптивног споја, исте затезне главе не смеју се више пута користити. Осим тога, чак и са новом заптивком, након причвршћивања мора се провјерити заптивеност. Када систем за гориво мора да замени "О" прстен, потребно је осигурати да је модел "О" прстен точан и да се потврди да су еластичност и тврдоћа прстена одговарајући.

Систем горива за кола нема само један унутрашњи филтер у резервоару за гориво, иако је ова вишенаменска пумпа, филтер, транспортер јединица скупа, али када је испорука горива блокирана или перформансе мотора и због тога се одбија, он такође мора правовремено и правилно одржавати и одржавање. Истовремено, неопходно је провјерити квар свих линија за гориво и руптуре и цурлинг на прикључној цеви.


Related Products