Kategorija proizvoda

Контактирајте нас

Схандонг Ренфенг Специал Материалс Цо, Лтд

Адд: Но.1 Ренфенг пута, Кифенг, Хуантаи, Зибо, Шандонг, Кина 256407

Тел: 86-533-8690983 / 8688836

Факс: 86-533-8690158

Е-маил: зпф@сдренфенг.цом

взи@сдренфенг.цом

Веб: ввв.сдренфенг.цом/ЕИндек.асп

Медијум филтера горива се повезује у серији између пумпе за гориво и улазног прикључка за грејање

- Oct 23, 2017 -

Медијум за филтер горива се серијски повезује између пумпе за гориво и улазног прикључка кућишта гаса. Улога филтера за гориво је да у гориво садржи гвожђе оксид, прашину и друге чврсте отпатке уклоњене како би спречили утикач горива (нарочито млазницу). Смањити механичко хабање, осигурати стабилан рад мотора, побољшати поузданост. Структура горива састоји се од алуминијумске љуске и тврдог носача од нерђајућег челика, који се састоји од високо ефикасног филтер папира на држачу, а филтер папир је облик хризантема у циљу повећања подручја циркулације. ЕФИ филтер се не може користити са филтером за уље.

Пошто филтер ЕФИ често издржава притисак од 200-300КПА, притисак филтера је обично потребан да би досегао више од 500КПА, а филтер за уље није потребан за постизање таквог високог притиска.

Класификација медијума филтера горива

1, дизелски филтер

Структура дизел филтра је приближно једнака са филтером за уље, постоје две врсте замењивих и завртаних. Али његов радни притисак и захтеви за температуру уља много су нижи од филтера уља, а захтеви за ефикасност филтрације су много већи од филтера уља. Филтар за дизел филтер помоћу филтер папира, али и коришћење покривача или полимерних материјала.

Дизелски филтер може се подијелити на два типа:

(1), дизелски сепаратор воде

Дизелски сепаратор воде је важна функција одвајања дизел горива. Присуство воде за дизел систем горива је изузетно штетно, корозија, хабање, Фуел Филтер Медиа заглављени и још погоршавају процес сагоревања дизел мотора. Више од три емисије мотора на раздвајању воде са вишим захтевима, високим захтевима за потребу кориштења филтара високих перформанси.

(2), дизелски фини филтер

Филтер за дизел гориво се користи за филтрирање малих честица у дизел, земља више од три емисије дизел мотора углавном је за ефикасност филтера честица од 3-5 микрона.

2, бензински филтер

Бензински филтер са карбуратором и ЕФИ тачака, употреба бензинских мотора карбуратора, филтер бензина налази се на страни пумпе увоза, радни притисак је мали, Фуел Филтер Медиа углавном користи најлонску шкољку, ЕФИ мотор. Бензински филтер се налази на излазној страни пумпе и има висок радни притисак, обично са металним кућиштем. Филтер филтера бензина коришћењем филтер папира, али и употребом најлонске тканине, полимерних материјала.

Бензински филтер Како је режим сагоревања бензинских мотора и дизел мотор разликује од укупних захтјева као дизелски филтер оштри, па је цијена јефтина.

3, филтер природног гаса

Филтер природног гаса се широко користи у металургији, хемији, нафти, папиру, медицини, храни, рударству, струји, граду, кућним и другим гасним пољима. Гасни филтер је неопходан уређај за пренос медијског цјевовода, који се обично поставља на улазни крај рељефног вентила, прекидног вентила, вентила за лоцирање или другог уређаја, филтер за гориво за елиминацију нечистоћа у медију за заштиту вентила и опреме. Употреба, смањивање опреме трошкови одржавања.


Related Products