Kategorija proizvoda

Контактирајте нас

Схандонг Ренфенг Специал Материалс Цо, Лтд

Адд: Но.1 Ренфенг пута, Кифенг, Хуантаи, Зибо, Шандонг, Кина 256407

Тел: 86-533-8690983 / 8688836

Факс: 86-533-8690158

Е-маил: зпф@сдренфенг.цом

взи@сдренфенг.цом

Веб: ввв.сдренфенг.цом/ЕИндек.асп

Технологија производње филтер папира високе прецизности

- Jun 27, 2017 -

Технологија производње филтер папира високе прецизности

Општи филтер за гориво користи преклопну структуру са звездастим филтарским папиром, унутар овог филтера за гориво изнутра, преклопног филтер папира и пластичног или металног филтера на оба краја везе, уље у филтер након спољног зида кроз слојеве Филтрирни папирни филтер да дођете до центра, очистите одлив горива. Папир за филтер горива Овај филтер папира обично користи папирни филтер од валовитог горива.

Још вишегодишњи мотор је кориштење филтера високог прецизног филтера, филтра за вијчани филтер и филтра за гориво са звездицом, његовог филтер папира завијеног у централну цијев, искоришћење простора је високо, у истој величини простора, може се примијенити већи подручје филтера, обично 3 пута старијим филтером. Након уласка отпадног уља, филтер филтер горива се филтрира директно кроз филтер папир и честице нечистоћа се чувају у ролни за филтер. Ова перформанса филтера горива је супериорна, може учинити филтер горива још прецизнијим.

Главни садржај истраживања високе прецизности: филтрирање сировине целулозе; ② параметри процеса за утврђивање; ③ одабир скупера бора; ④ одабир агената за влажну чврстоћу; ⑤ апликација против воде.

1, однос процеса:

(1) четинарска целулоза од дуге ражевице 50%;

(2) Боватер (По Схуи) Четинарско дрво 50%;

(3) дозирање дозирног средства за влажну чврстоћу: 5% (на сувој пулпи);

(4) Отпорност на површинске воде (6% концентрација): 20%

2, параметри процеса за одређивање

Да би се узело у обзир јачина папира, величина пора, пропусност односа између целулозе такође је неопходно да би се победила. Одговарајући степен ударе, погодан је за обезбеђивање адхезије између влакана, али и смањење максималне величине пора. После вишекратног поређења, сматрамо да када се рефинанси пулпе на 17 ° СР, папир индикатора ближи захтевима, филтер за гориво и на крају одреди параметре пулпе од 17 ° СР, влажне тежине 9-10г.

3, селекција бора на бору

Филтери боре боре су углавном за повећање ефективне површине филтера филтера, а папир има велики број жљебова може да прими више прљавштине како би продужио вијек трајања филтера. Одређивање дубине бора је дебљина оштрице и угао бора. Према стварној производњи детекције узорка, када је дебљина листа бора 1.0мм, угао бора је 25 °, дубина бора се бори према захтевима.

4, апликација против воде

Други филтер папира кроз површину наношења водонепропусне смоле, тако да папир има довољно чврстоће и водонепропусност, како би се обезбедио филтар за праћење праћења. Међутим, прецизни филтер папир прије машинског машинског листа је био набијен, уколико се технологија оплемењивања површина филтера за папир, ре-импрегнација воде за филтрирање воде, боре нестане или лакше. Дакле, како наносити гуму на воду отпорну на воду како би постала кључна технологија за производњу филтера високе прецизности. На много начина, кориштење начина распршивања површина примјене анти-водених спојева, и постигао добре резултате.

4, карактеристике високе прецизности филтер папира:

(1) површина слоја филтера је равномерно распршена слојем високе чврстоће и латекс слојем отпорним на уље, чиме се повећава чврстоћа, чврстоћа и отпорност на уље филтера за гориво, чиме се побољшава прецизност и животни век филтрације.

(2) коришћењем печења метода сушења врућим ваздухом, да би се одржала препустивост филтера и дебљина дебљине, филтер за гориво након сушења је значајно побољшан.


Related Products