Kategorija proizvoda

Контактирајте нас

Схандонг Ренфенг Специал Материалс Цо, Лтд

Адд: Но.1 Ренфенг пута, Кифенг, Хуантаи, Зибо, Шандонг, Кина 256407

Тел: 86-533-8690983 / 8688836

Факс: 86-533-8690158

Е-маил: зпф@сдренфенг.цом

взи@сдренфенг.цом

Веб: ввв.сдренфенг.цом/ЕИндек.асп

Papir da istražuju raznovrstan razvoj putanje

- Oct 09, 2015 -

Suočavajući se sa trenutnim teškoćama susreću rukovodstvo udruženja papir Kine, da je industrijski eksperti saveti za enterprise--iz čisto proizvodne usluge transformacije, trћiљte tako zahteva da proširi industrijski lanac; korišćenje tehnologije integrisanog visoke vrednosti biografiju Pročišćavanje pomoću biomase resurse, raznovrstan istraživanje i rudarstva novi izvori zarade. Ali bitnije je da neki industrija lideri počeli su operacije, a početni rezultati postignuti.

18. marta, Kina novine asocijacije, kineski papir magazin, domaćin "Zhonghua 2013 industrija samita", na Qian Guijing, predsednik Kine papir asocijacija izjavio da trenutno, pod uticajem finansijske krize, industriju papira suočava sa ozbiljnim izazovima i poteškoćama u proizvodnji i funkcionisanje veća prodajna cena proizvoda opale. 2012. godine, u industriji se profit od proizvodnje papira i paperboard povećao se za samo 3.61%, potraživanjima povećao se za skoro 93.46%; Potpuni gubitak papir i izradi hartije proizvoda povećao za 33.44%. Ovo je slučaj, postoje mnogi razlozi, pored negativnih efekata globalne finansijske krize, industrija za proizvodnju organizovali su dupli neravnoteže je jedan od razloga.

2012, Kina je izvoz porastao 7,9%, rast pao je za više od 10% izvoza koja je dovela do oљtro pada potražnje za papirne ambalaže proizvoda. Preliminarni podaci, izvoz ambalaže papir i paperboard potrošnje u više od 20 miliona tona godišnje. 2012 nacionalni izlazni format papira proizvoda ambalaže kutije prinos pao 1.64%.

Druga ruka, nakon više od deset godina od brz razvoj u industriji pulpa i papir nakon uspješno adresu istorijske probleme nedovoljne tržišta zaliha, još papira sa montirane situaciji kapaciteta. Kada je u padu potražnje na tržištu, kompanija težite da smanji cene, u proseku cene po 600-1200 tona papira. Ovo je prednost važne razloge za pad. Pored toga ocenite Enterprise dug veći, veći finansijski troškovi i sve veći troškovi energije i rada, rezultira beneficije oštar pad.

Qian Guijing je ukazao na to tekući hitno da ubrza transformacije i nadogradnja industrije pulpa i papir. Preduzeća u potpunosti bi trebalo da prepozna da to dugo se oslonili na visok unos, visoku potrošnju, niskobudžetne model rasta je neodrživa. Industrija treba da ubrza od potrošnje resursa na intenzivnu upotrebu faktori proizvodnje promena, iz oslanjajući se na proširenje investicija i proširenje oslanjajući se na tehnološki napredak i inovacija i nadogradnja.


Related Products