Kategorija proizvoda

Контактирајте нас

Схандонг Ренфенг Специал Материалс Цо, Лтд

Адд: Но.1 Ренфенг пута, Кифенг, Хуантаи, Зибо, Шандонг, Кина 256407

Тел: 86-533-8690983 / 8688836

Факс: 86-533-8690158

Е-маил: зпф@сдренфенг.цом

взи@сдренфенг.цом

Веб: ввв.сдренфенг.цом/ЕИндек.асп

Метод употребе папира за ваздушни филтер

- Jul 10, 2017 -

Начин коришћења папира за ваздушни филтер

У експерименту употреба папирног филма ваздушног филтра заједно са филтарским лијевачем и левим тканином и другим инструментима који се користе заједно. Прије кориштења да се папир за ваздушни филтер уклопи у одговарајући облик, уобичајени метод је да се папир за ваздух филтрира у сличан облик. Што је степен преклопа ваздушног филтер папира већи, то може да обезбеди већи површински простор, то је бољи ефекат филтрације, али будите пажљиви да не превучите превише и проузрокујете да се филтер разбије. Ставите дренажу стакленог трака на вишеслојни ваздушни филтер, истовремено силе, како бисте избегли уништавање папира за ваздушни филтер.

Папир за ваздушни филтер Процес операције

1. Преклопите папир за ваздушни филтер пола, два пута у низу и преклопите га у угао од 90 °. Фуннел

2. Ставите преклопљен папир за ваздушни филтер, са једне стране три слоја, а друга страна отвореног слоја, попут лијевог ланца.

3. Папир за ваздушни филтер у облику лијака у левак, ваздушни филтер Лежи папир испод ивице лијевка, налијте мало воде у уста у лијев, тако да се влажни ваздушни филтер и лијевак у зиду, а затим преостала вода сипа, који ће се користити.

4. Лијевак са папиром за ваздушни филтер постављен је на сталак за лијевак за филтрацију (као што је Ринг на платформи за гвожђе), чаша или епрувета се спуштају у врат лијака за пријем филтера, а врх лијев врат се поставља према зиду посуде.

5. Када се течност убризга у лијевак, десна рука држи течност, лева рука држи стаклену шипку, дно стаклене траке чврсто лијевом тромесечном доњом страном, тако да уста уста блиска стакленој траци, протока течности филтера дуж уста у купу, а затим уз нагиб стаклене шипке, улије у лијевак, тече у течност за лијевак, површина течности не може прелазити висину ваздушног филтер папира у лијевак.

6. Када се течност филтрира кроз папир за ваздушни филтер и над вратом ланца, проверите да ли течност тече низ зид и на дну чаше. У супротном, требало би да преместите чашу или ротациони лијевак тако да је врх лијака причвршћен зидом чаше, тако да течност полако прође дуж унутрашњег зида чаше.


Related Products