Kategorija proizvoda

Контактирајте нас

Схандонг Ренфенг Специал Материалс Цо, Лтд

Адд: Но.1 Ренфенг пута, Кифенг, Хуантаи, Зибо, Шандонг, Кина 256407

Тел: 86-533-8690983 / 8688836

Факс: 86-533-8690158

Е-маил: зпф@сдренфенг.цом

взи@сдренфенг.цом

Веб: ввв.сдренфенг.цом/ЕИндек.асп

Важно је очистити медиј филтера горива

- Oct 11, 2017 -

Важно је очистити филтер за гориво. У низу је гориво филтера горива филтера између пумпе за гориво и довода кућишта гаса.

Улога филтера за гориво је да укључи гвожђе оксид у гориво, прашину, као што је уклањање чврстог отпада, како би се спречило прикључивање система горива (нарочито млазница), смањило механичко хабање, како би се обезбедио стабилан рад мотора, побољшала поузданост структура резервоара за гориво састоји се од алуминијумске љуске и стента од нехрђајућег челика, стент је опремљен компонентама филтер папира високе ефикасности, Као филтер папир у облику даиси за повећање подручја циркулације, филтер ЕФИ не може се користити са карбуратор филтер универзални. Пошто ЕФИ филтер често издржава притисак горива од 200 ~ 300 кПа. Према томе, опћи захтеви за јачину притиска филтера да достигну више од 500 кПа, филтер карбуратора не може да испуни захтеве.

Медији за филтер горива морају бити замењени сваких 30.000 километара. Уколико је садржај нечистоћа горива велики, возачка дистанца би требало смањити на одговарајући начин. Стреле на кућишту филтера за гориво означавају смер протока горива, а приликом инсталације филтера за гориво није дозвољено да се флипује. Чак и ако ради кратко време у флип-у, мора се заменити.


Related Products