Kategorija proizvoda

Контактирајте нас

Схандонг Ренфенг Специал Материалс Цо, Лтд

Адд: Но.1 Ренфенг пута, Кифенг, Хуантаи, Зибо, Шандонг, Кина 256407

Тел: 86-533-8690983 / 8688836

Факс: 86-533-8690158

Е-маил: зпф@сдренфенг.цом

взи@сдренфенг.цом

Веб: ввв.сдренфенг.цом/ЕИндек.асп

Важно је очистити медиј филтера горива

- Oct 27, 2017 -

Важно је очистити филтер за гориво. Низ филтера филтера горива је на линији између пумпе за гориво и улазног прикључка кућишта гаса.

Ефекат филтера за гориво је уклањање чврстих остатака као што су оксид гвожђа и прашина у гориву, спречавање запушивања система горива (нарочито млазнице), смањење механичког хабања, осигурање стабилног рада мотора, побољшање поузданост, гориво. Структура се састоји од алуминијумске шкољке и држача од нерђајућег челика, рацк је опремљен компонентама филтер папира високе ефикасности, филтер папира у облику хризантема, да би се повећала површина протока, ЕФИ филтер не може бити са карбуратором филтер Цлеартерс су чести. Пошто ЕФИ филтер често издржава 200 ~ 300 кПа притиска горива. Према томе, оптерећење притиска филтера је обично потребно да достигне више од 500кПа, филтер карбуратора не може да испуни захтеве.

Медији за филтер горива морају бити замењени на сваких 30.000 км. Уколико је садржај нечистоћа горива велики, размак путовања би требало смањити у складу с тим. Стрелица на кућишту филтера за гориво означава смер правца горива, а када је инсталиран филтер филтер горива, не сме се испирати флеш. Чак и ако је у флип стању да ради кратко време мора бити замењен.

Циклус замене медија за гориво

Већина произвођача аутомобила својим спољашњим филтром нормално одржава препоручени циклус замене од 48.000 км; конзервативно одржавање препорученог циклуса замјене је 1,92 ~ 24,000 км. Ако нисте сигурни, прочитајте упутство за употребу како бисте пронашли правилан препоручени циклус замене. Осим тога, када се црево филтера појављује у блату, уља и друге прљавштине узроковане старењем или пукотинама, потребно је благовремену замјену црева.

Препоручени циклус замене филтера за гориво треба да буде различит у зависности од његове сопствене структуре, перформанси и употребе и не може се генерализовати. Ако је филтер инсталиран у гориву, назива се спољни филтер; иначе, унутрашњи филтер се инсталира у пумпу горива и резервоар горива унутар филтера. Када се филтер резервоара за гориво или његов заштитни поклопац генерално сматрају без одржавања.


Related Products