Како заменити медиј филтера горива

- Oct 23, 2017 -

Како говори сам себи, обиље. Следећи Ксиаобиан ће представити како замијенити Филтер за гориво филтера, али и допустити свима више интуитивније разумијевање структуре Медиа Филтер Филтера.

1, одспојите напајање

Искључите кључ возила и одспојите осигурач пумпе или одспојите возило са пумпе и спречите да пумпа излази из пумпе приликом уклањања пумпе.

2, уклоните склоп пумпе

Уклоните јастук задњег седишта и поклопац на пумпи, а затим можете видети склоп пумпе. Склоп уљне пумпе је причвршћен црном копчом, извадите утикач на пумпи и цевчицу након употребе специјалних алата да бисте уклонили копчу. Скините прстенасти прстен након уклањања прстена.

3, замените нови филтер за гориво

Замените стари склоп пумпе за гориво новим филтером за гориво и замените нови склоп бензинских филтера са одговарајућим компонентама на старим бензинским филтерима.

4, превучен са вазелним подмазивањем вазелина

Склоп филтера за уље за замену филтера за гориво који је уграђен назад у резервоар, заптивка пумпе за гориво на заптивачу превученој вазелиним подмазивањем, како би се избегло заптивање прстена након што се заптивање није чврсто изазвало цурење горива или горива.

5, прстен са фиксним картицама

Поставите притезни прстен пумпе и затегните прстенасти прстен специјалним алатом према стандардном обртном моменту на сервисном приручнику.

6, проверите да ли пропуштају

Поставите утикач за уљану пумпу и пумпа за гориво на пумпи може тестирати постојање цурења, уколико нема цурења може бити постављено седиште, постоји цурење, онда морате поново заптити прстен заптивке.


Related Products