Kategorija proizvoda

Контактирајте нас

Схандонг Ренфенг Специал Материалс Цо, Лтд

Адд: Но.1 Ренфенг пута, Кифенг, Хуантаи, Зибо, Шандонг, Кина 256407

Тел: 86-533-8690983 / 8688836

Факс: 86-533-8690158

Е-маил: зпф@сдренфенг.цом

взи@сдренфенг.цом

Веб: ввв.сдренфенг.цом/ЕИндек.асп

Филтер за гориво МедиаТхе Неед Фор Реплацемент

- Aug 22, 2017 -

Филтер за гориво препоручује се за сваких 10.000 км замјене, резервоар за гориво уграђен филтер за уље $ замена милиона километара. Различити модели циклуса одржавања могу бити мало различити, а ваш аутомобил специфичан када је потребно замијенити одржавање, молим вас кроз функцију "самоуслужбе" за разумијевање.

Велико одржавање, генерални филтар горива и уље, филтрација машине, филтрација ваздуха истовремено замена.

Инсталација и замена филтера за гас је компликованија, немогуће је лако руковање, а професионални оператери требају наручити за инсталацију.

Неопходност филтера за гориво (филтер) Замена

Филтри за гориво могу се подијелити на бензинске филтере и дизелске филтере према гориву, главна употреба домаћих возила су бензински филтери, филтрација бензина и уграђени уљни резервоар и спољашњи тип.

Коришћењем старосне доби возила, повећање километраже, дуготрајни рад филтера горива, да би се постигао одређени животни циклус, довестиће до брзине аутомобила, потрошње горива, повећања буке, контроле перформанси и тако даље.

Филтер горива (филтер) Напомене за куповину

1, куповину робе пре, молимо вас да проверите модел аутомобила, расељавање и друге информације како бисте били сигурни да је тачан модел за куповину прибора. Можете проверити приручник за одржавање аутомобила, такође можете користити у складу са безбрижно мрежом "Функција одржавања самоуслужења".

2, филтер горива у великом одржавању, опће и уље, филтрација машине, филтрирање ваздуха истовремено за замјену.

3, избор висококвалитетног филтера за гориво, филтер лошег квалитета горива често доводи до слабог снабдевања горивом, недостатка електричне енергије или чак пламена. Нечистоће се не филтрирају, дуго времена системи за убризгавање уља и горива такође ће корозирати оштећења.

4, када је брзина осјећаја очигледно смањена, убрзање мотора је лоше, аутомобил није у могућности да путује, потребно је мислити да је филтер за гориво можда био блокиран, потреба за благовременим прегледом.


Related Products