Kategorija proizvoda

Контактирајте нас

Схандонг Ренфенг Специал Материалс Цо, Лтд

Адд: Но.1 Ренфенг пута, Кифенг, Хуантаи, Зибо, Шандонг, Кина 256407

Тел: 86-533-8690983 / 8688836

Факс: 86-533-8690158

Е-маил: зпф@сдренфенг.цом

взи@сдренфенг.цом

Веб: ввв.сдренфенг.цом/ЕИндек.асп

Савети за одржавање медија за филтер горива

- Aug 03, 2017 -

Савети за одржавање медија за филтер горива

Фуел Филтер Медиа, његова улога је да укључи у гориво гвожђеног оксида, прашине и других чврстих остатака уклоњених, како би се спречило блокирање система горива. Може се видети да ако се не одржи одржавање филтера за филтер горива, то може утицати на рад мотора. Данас ћемо погледати Савјете за одржавање филтера горива, колико често Медиа Филтер горива за добру промену?

Филтер за гориво Филтер (филтер) Циклус замене Филтер горива Медији препоручени за сваку замену од 10.000 км, уграђени филтер за уље у резервоару за гориво $ замена милиона километара. Можда постоји мала разлика у циклусу одржавања између различитих модела.

Филтер за гориво Филтер (филтер) Циклус замене

Препоручени су филтер за гориво за сваких 10.000 км замјене, резервоар за гориво уграђен филтер за уље $ замена милиона километара. Различити модели циклуса одржавања могу бити мало различити, а ваш аутомобил специфичан када је потребно замијенити одржавање, молим вас кроз функцију "самоуслужбе" за разумијевање.

Велико одржавање, Филтер горива Медиа уопће и уље, филтер машинерије, истовремено филтрирање ваздуха.

Инсталација и замена филтера је сложенија, немогуће је ручно радити, стручњак мора инсталирати.

Неопходност замене филтера горива (филтер)

Филтер за гориво Филтер Медији се могу поделити на бензинске филтере и дизелске филтере према гориву, главна употреба домаћих возила су бензински филтери, филтрација бензина и уграђени уљни резервоар и спољашњи тип.

Коришћењем старосне доби возила, повећање километраже, дугорочни рад филтера Медиа Филтера, за достизање одређеног животног циклуса, довестиће до брзине аутомобила, потрошње горива, повећања буке, контроле перформанси и тако даље.

Напомене за куповину филтера горива (филтер за гас)

1, куповину робе пре, молимо вас да проверите модел аутомобила, расељавање и друге информације како бисте били сигурни да је тачан модел за куповину прибора. Можете проверити приручник за одржавање аутомобила.

2, филтер горива горива у главном одржавању, опће и уље, филтрирање машине, истовремено филтрирање ваздуха.

3, избор висококвалитетних филтера горива филтера, лошег квалитета Филтер за гориво често доводи до слабог снабдевања горивом, недостатка струје аутомобила или чак пламења. Нечистоће се не филтрирају, дуго времена системи за убризгавање уља и горива такође ће корозирати оштећења.

4, када је брзина осјећаја очигледно смањена, убрзање мотора је лоше, аутомобил није у могућности да путује, потребно је мислити да је филтер филтер горива можда блокиран, потреба за благовременим прегледом.


Related Products