Kategorija proizvoda

Контактирајте нас

Схандонг Ренфенг Специал Материалс Цо, Лтд

Адд: Но.1 Ренфенг пута, Кифенг, Хуантаи, Зибо, Шандонг, Кина 256407

Тел: 86-533-8690983 / 8688836

Факс: 86-533-8690158

Е-маил: зпф@сдренфенг.цом

взи@сдренфенг.цом

Веб: ввв.сдренфенг.цом/ЕИндек.асп

Процес одржавања медијског филтера горива који је највероватније занемарити проблем

- Aug 16, 2017 -

Филтер за гориво Филтер процес одржавања медија који највероватније занемарује проблем, Фуел Филтер Медиа у процесу одржавања који су склони у цурење уља и нечистоће филтера нису чисти и низ проблема, ови проблеми су најугроженији да филтрирају проблем, ми Вожња треба да обратите пажњу на аутомобил у структури филтера горива и проблеме мотора.

1, неки корисници ће подесити филтер за гориво филтер и опружну позицију, или их чак бацати, тако да се медији за филтер горива поклопе на отвору за уље у отвореном стању, дизел не може бити филтриран и директно у пумпу за гориво.

2, неки корисници у одржавању филтера за гориво филтера, горивом филтером, тијело филтера горњих и доњих заптивених гумених подлошака и уљног поклопца, тако да филтер без филтера кроз филтер и размак између филтера и поклопца филтера филтер без отпорности вретена, тако да филтер не филтрира улогу филтрације.

3, неки људи у одржавању дизел генератора, отварају филтер и утврдили су да је унутрашњост и филтер посебно чиста без нечистоћа и влаге, односно, употреба уља је врло чиста. Као што сви знамо, ово је лажни утисак, због губитка филтера материјала филтера филтера, узрокованог прекомерним порама, а филтер папир није играо ефекат филтрирања. Ако је коришћењем процеса утврђено да систем за дизел гориво три главна прецизна дела, Фуел Филтер Медиа посебно утикач прикључује озбиљно трошење, то може проузроковати филтер лошег квалитета.


Related Products