Kategorija proizvoda

Контактирајте нас

Схандонг Ренфенг Специал Материалс Цо, Лтд

Адд: Но.1 Ренфенг пута, Кифенг, Хуантаи, Зибо, Шандонг, Кина 256407

Тел: 86-533-8690983 / 8688836

Факс: 86-533-8690158

Е-маил: зпф@сдренфенг.цом

взи@сдренфенг.цом

Веб: ввв.сдренфенг.цом/ЕИндек.асп

Филтер за гориво Филтер је један од важних делова аутомобила који су брзи и сигурни да путују на путу

- Oct 27, 2017 -

Принцип филтрације и знање о одржавању

Фуел Филтер Медиа је један од важних делова аутомобила који је брз и сигуран за путовање на путу. Схватамо да принцип знања о филтрирању и одржавању може ефикасно избјећи отказ мотора због проблема филтера горива.

Филтер за гориво Филтер се углавном налази у горивној пумпи и кућишту гаса у прикључку између цевовода, то је главна компонента мотора.

Дакле, који је принцип Фуел Филтер Медиа?

Филтер за гориво Медијуми могу уклонити честице влаге и нечистоћа који могу оштетити мотор, су запушени и смањују хабање мотора, обезбедити да се мотору покрене; у филтру постоји инвертирани левак, јер су вода и магазин тежи од горива, тако да ће се руба левка природно одвојити, тако да лако можете решити проблем нечистоћа.

Филтер за гориво садржи кућиште од алуминијума и конзолу од нерђајућег челика, а на држачу се поставља филтер папир (хризантем), а површина за контакт се може ефикасно повећати преклапањем хризантамског филтер папира.

У коришћењу нашег филтера, наша радна места одржавања филтера су такође веома важна.

Генерално, филтер у трајању од око 30.000 км, ако губитак веће, можемо скратити одговарајућу дистанцу, на пример у двадесет пет или двадесет хиљада може се једном променити.

Када инсталирате филтер, обратите пажњу на смер инсталације филтера, немојте обрнути инсталацију. Чак и ако је обрнута инсталација, радни век ће се знатно смањити.

Због тога, у нашем уобичајеном возном процесу, не само за одржавање спољашњости нашег аутомобила, одржавање унутрашњих делова је такође важно, топло вас подсећамо, Фуел Филтер Медиа обратити пажњу на одржавање филтера може ефикасно решити проблеме у животу мотора за наше рад Путовање пратња, али и да наш отварајући пут постане гладак!


Related Products