Kategorija proizvoda

Контактирајте нас

Схандонг Ренфенг Специал Материалс Цо, Лтд

Адд: Но.1 Ренфенг пута, Кифенг, Хуантаи, Зибо, Шандонг, Кина 256407

Тел: 86-533-8690983 / 8688836

Факс: 86-533-8690158

Е-маил: зпф@сдренфенг.цом

взи@сдренфенг.цом

Веб: ввв.сдренфенг.цом/ЕИндек.асп

Медијум за филтер горива је један од важних делова аутомобила брзе и безбедне вожње на путу

- Oct 23, 2017 -

Фуел Филтер Медиа је један од важних делова аутомобила који је брз и сигуран за путовање на путу. Схватамо да принцип знања о филтрирању и одржавању може ефикасно избјећи отказ мотора због проблема филтера горива.

Филтер за гориво Филтер се углавном налази у горивној пумпи и кућишту гаса у прикључку између цевовода, то је главна компонента мотора.

Дакле, који је принцип Фуел Филтер Медиа?

Филтер за гориво Медијуми могу уклонити честице влаге и нечистоћа који могу оштетити мотор, су запушени и смањују хабање мотора, обезбедити да се мотору покрене; у филтру постоји инвертирани левак, јер су вода и магазин тежи од горива, тако да ће се руба левка природно одвојити, тако да лако можете решити проблем нечистоћа.

Филтер за гориво садржи кућиште од алуминијума и конзолу од нерђајућег челика, а на држачу се поставља филтер папир (хризантем), а површина за контакт се може ефикасно повећати преклапањем хризантамског филтер папира.

У коришћењу нашег филтера, наша радна места одржавања филтера су такође веома важна.

Генерално, филтер у трајању од око 30.000 км, ако губитак веће, можемо скратити одговарајућу дистанцу, на пример у двадесет пет или двадесет хиљада може се једном променити.

Када инсталирате филтер, обратите пажњу на смер инсталације филтера, немојте обрнути инсталацију. Чак и ако је обрнута инсталација, радни век ће се знатно смањити.

Због тога, у нашем уобичајеном процесу вожње аутомобила, не само да одржавате спољашњост нашег аутомобила, одржавање унутрашњих делова је такође важно, топло вас подсећамо, обратите пажњу на одржавање филтера може ефикасно решити проблеме у животу мотора за наш рад Путничка пратња , али и да учинимо наше отварање путовање поступно глатко!


Related Products