Kategorija proizvoda

Контактирајте нас

Схандонг Ренфенг Специал Материалс Цо, Лтд

Адд: Но.1 Ренфенг пута, Кифенг, Хуантаи, Зибо, Шандонг, Кина 256407

Тел: 86-533-8690983 / 8688836

Факс: 86-533-8690158

Е-маил: зпф@сдренфенг.цом

взи@сдренфенг.цом

Веб: ввв.сдренфенг.цом/ЕИндек.асп

Циклус замене медијума за филтер горива

- Jun 13, 2017 -

Циклус замене медијума за филтер горива

Препоручени су филтер за гориво за сваких 10.000 км замјене, резервоар за гориво уграђен филтер за уље $ замена милиона километара. Можда постоји мала разлика у циклусу одржавања између различитих модела.

Велико одржавање, Филтер горива Медиа уопће и уље, филтер машинерије, истовремено филтрирање ваздуха. Инсталација и замена филтера за гас је компликованија, немогуће је лако руковање, а професионални оператери требају наручити за инсталацију.

Потреба за заменом филтера горива

Филтер за гориво Филтер Медији се могу поделити на бензинске филтере и дизелске филтере према гориву, главна употреба домаћих возила су бензински филтери, филтрација бензина и уграђени уљни резервоар и спољашњи тип.

Коришћењем старосне доби возила, повећање километраже, дугорочни рад филтера Медиа Филтера, за достизање одређеног животног циклуса, довестиће до брзине аутомобила, потрошње горива, повећања буке, контроле перформанси и тако даље.

Разматрања избора медија за филтер горива

1, куповину робе пре, молимо вас да проверите модел аутомобила, расељавање и друге информације како бисте били сигурни да је тачан модел за куповину прибора. Можете проверити приручник за одржавање аутомобила, такође можете користити у складу са безбрижно мрежом "Функција одржавања самоуслужења".

2, филтер горива горива у главном одржавању, опће и уље, филтрирање машине, истовремено филтрирање ваздуха.

3, избор висококвалитетних филтера горива филтера, лошег квалитета Филтер за гориво често доводи до слабог снабдевања горивом, недостатка струје аутомобила или чак пламења. Нечистоће се не филтрирају, дуго времена системи за убризгавање уља и горива такође ће корозирати оштећења.

4, када је брзина осјећаја очигледно смањена, убрзање мотора је лоше, аутомобил није у могућности да путује, потребно је мислити да је филтер филтер горива можда блокиран, потреба за благовременим прегледом.


Related Products