Kategorija proizvoda

Контактирајте нас

Схандонг Ренфенг Специал Материалс Цо, Лтд

Адд: Но.1 Ренфенг пута, Кифенг, Хуантаи, Зибо, Шандонг, Кина 256407

Тел: 86-533-8690983 / 8688836

Факс: 86-533-8690158

Е-маил: зпф@сдренфенг.цом

взи@сдренфенг.цом

Веб: ввв.сдренфенг.цом/ЕИндек.асп

Медији филтера за гориво Улога је да филтрира ове оштећења

- May 14, 2018 -

Мотор је тренутно у основи мотор са унутрашњим сагоревањем, главна употреба бензина и дизел горива. Као гориво мора бити на квалитету уља и очистити степен одређених захтјева. Као резултат рафинисања и обраде, гориво садржи одређену количину нечистоћа, влаге и гуме. Ефекат филтера за гориво је да филтрира ове оштећења у гориво и доводи чисто гориво у мотор. Ако је филтер за гориво лош, бензин у рушевинама лако утикачу карбуратора у мале рупе, тако да карбуратор слабо ради, запаљива мешавина смеша; дизел отпад у пумпу горива, лако се убрзава хабање прецизности, тако да пад притиска пумпе пада. Ако гориво у води, лепак у цилиндар, запаљива мешавина ће се спалити, тако да се снага мотора смањује.

Бензински филтери су углавном само један ниво, постављени између резервоара за гориво и бензинске пумпе или између бензинске пумпе и карбуратора. Како систем снабдевања дизел мотора има три прецизне делове, степен чистоће дизелског уља је већи, а високи садржај дизела у гуми, како би се побољшала ефикасност филтрације, дизелски филтери углавном имају два или више нивоа, подијељен у Диесел груби, фини филтер, познат и као сепаратор уљане воде и дизелски фини филтер. С обзиром да су инсталирани у резервоар за дизел гориво и пумпу, између пумпе и пумпе за гориво, аи неки дизел мотори такође имају чашу за преципитацију, која се користи за преципитирање воде и нечистоћа у дизел.

Тип филтра за гориво

Филтери за гориво су филтрирани и филтрирани. У раним данима, филтер бензинских филтера има метални прорез, тип филтера од метала, тип најлонске тканине, порозни керамички тип и тако даље; филтер филтра филтер филтра тип тип, тип најлонске тканине, врста памука Неколико. Ови филтери кроз перформансе су добри, дуги вијек трајања, али се постепено елиминише широко распрострањено постојање ниске ефикасности филтрирања, сложене структуре, високе цене, одржавања и других недостатака. Тренутно се филтери за бензин и дизел филтери најчешће користе микропорозни папирни филтер, третман фенолне смоле, направљен од савијене цијеви, са добрим перформансама, високом ефикасношћу филтрирања, једноставном структуром, ниским трошковима, лако одржавањем предности.


Related Products