Kategorija proizvoda

Контактирајте нас

Схандонг Ренфенг Специал Материалс Цо, Лтд

Адд: Но.1 Ренфенг пута, Кифенг, Хуантаи, Зибо, Шандонг, Кина 256407

Тел: 86-533-8690983 / 8688836

Факс: 86-533-8690158

Е-маил: зпф@сдренфенг.цом

взи@сдренфенг.цом

Веб: ввв.сдренфенг.цом/ЕИндек.асп

Уље за медијум за дизел филтер је како очистити воду

- Aug 16, 2017 -

Дизел филтер Уље за медије је како очистити воду, дизел Филтер Медиа је веома добар гадгет, овај додатак може помоћи да мотор неће бити оштећен на нечистоће на дизел, али је и дизел филтер Филтер Медиа хардвер веома важан Месец за подешавање време за чишћење, пажљиво очистите пажњу на мале делове.

1, структура дизел филтера Медиас приближно отприлике исти са филтером Медиа Медиа, постоје две врсте замењивих и завртаних. Али његов радни притисак и захтеви за температуру уља много су нижи од филтера Медиа Медиа, а захтеви за ефикасност филтрације су много већи од филтера за уље. Дизел филтер Филтер медија за медије користећи филтер Медиа папир, али и употребу филцаних или полимерних материјала. Диесел Филтер Медиа се може подијелити на дизел сепаратор воде, дизел филтер фине Медиа. Сепаратор уља и воде је важна функција одвајања дизел горива.

Присуство воде за дизел систем горива је изузетно штетно, корозивно, хабајуће, заглављено и чак погоршава процес сагоревања дизел горива. Како је садржај сумпора у дизелу у Кини виши, у сагоревању се јављају, па чак и реакција воде ствара делове сумпорне киселине за корозију. Традиционални начин уклањања воде углавном је преципитиран кроз структуру лијака. Више од три емисије мотора на раздвајању воде са вишим захтевима, високим захтевима за потребу кориштења филтера Медиа Медиа са високим перформансама.

2, ① резервоар за гориво искључите, уклоните цевчицу и затим отворите. Тако да вода протиче у контејнер, да буде ван дизела када је искључен, поставио цев. Ефлуент у посуди за преципитацију, до одвајања уља и воде, гориво дизелско уље прелије у резервоар. ② Извадите утикач испод Филтер Медиа тако да дизел улази у контејнер. Након што дизел излази из чврстог утикача. Ефлуент у контејнеру третира се као што је горе описано.

3, дизел Филтер Медијум воде само једним могућим, напољу у резервоар не може производити воду из танког ваздуха. Дакле, или квалитет дизел горива, или је резервоар негде ући у воду. Ако је филтер дизел филтера унутар воде јако пуно, онда се фокус на проверавању поклопца резервоара за гориво запечаће, горњи део резервоара има цурење и тако даље.


Related Products