Kategorija proizvoda

Контактирајте нас

Схандонг Ренфенг Специал Материалс Цо, Лтд

Адд: Но.1 Ренфенг пута, Кифенг, Хуантаи, Зибо, Шандонг, Кина 256407

Тел: 86-533-8690983 / 8688836

Факс: 86-533-8690158

Е-маил: зпф@сдренфенг.цом

взи@сдренфенг.цом

Веб: ввв.сдренфенг.цом/ЕИндек.асп

Може ли поново да се очисти медиј за филтер горива?

- Aug 16, 2017 -

Да ли се возило за филтер горива може поново очистити после употребе?

Филтер горива за гориво Медији се могу поново очистити након употребе, Филтер горива Медиа је возило које може заштитити унутрашње делове унутрашње, додатна опрема није велика отпорност на употребу и може ефикасно филтрирати нечистоће уља у аутомобилу, према различитим моделима и Број различитих нечистоћа у самом ауту ће бити различит.

Не може се користити по други пут, дизајн Филтера филтера је једнократни филтар филтера језгра и адсорпција честица метал чена, при коришћењу 5.000 км након што мрежна мрежа има више од 60% блокираних. Квалитет ће чврсто блокира мрежу, једноставно не може да очисти само промену језгра, Фуел Филтер Медиа отвори чишћење и промени језгро папира него што је производња новог трошка висока, ова поновна употреба још није учињена. Једноставан за блокирање, Филтер за гориво Филтер не може филтрирати, морао је заобићи вентил кроз уље, нечистоће моторног уља не могу се филтрирати, тако да их временом замјењује.

Горе наведено је Ксиао Биан за све који су на аутомобилу Филтер горива Медиа може се очистити након употребе поново, уколико желите да сазнате више информација о садржају, Фуел Филтер Медиа молимо вас да наставите да пазите на нас.


Related Products