Kategorija proizvoda

Контактирајте нас

Схандонг Ренфенг Специал Материалс Цо, Лтд

Адд: Но.1 Ренфенг пута, Кифенг, Хуантаи, Зибо, Шандонг, Кина 256407

Тел: 86-533-8690983 / 8688836

Факс: 86-533-8690158

Е-маил: зпф@сдренфенг.цом

взи@сдренфенг.цом

Веб: ввв.сдренфенг.цом/ЕИндек.асп

Потребан је честа замена филтера за уље за регулацију напона регулатора

- May 07, 2018 -

Филтер за вакуумско уље се генерално користи сада, може у потпуности уклонити влагу у уље и гас, али такође може уклонити мање нечистоће. Процес је: третман грубог филтера у уљу трансформатора → фини филтер → → → вакуумска дехидрација у лож уље и гасно уље. Груби филтер помоћу металног сита и јаког магнета, фини филтери често филтрирају мале нечистоће од 1 ~ μм. Тренутно су многе врсте финих филтера, микропорозни синтеровани материјали од металног праха, метални материјали, филтер пиштољ филтера филтера филтера филтера и употреба посебне структуре и тако даље.


Вакуумска дехидрација трансформатора и гас за грејање. Њен принцип је вакуумски резервоар, метода распршивања уља грејања уља за формирање трансформаторског уља, уље и гас и влага за бекство. Температура уља је углавном око 65 степени, не превише висока, како не би постигла старост нафте. Дехидрација и ефекат овог приступа је бољи, чешће се користи метода. Међутим, ако је уље прскано у врло фину маглу, лако се вакуум пумпа.


Поправак врата гаражна врата поправак вратила поправак врата поправка врата противпожарних врата електрична поправка роло врата поправка електричних врата поправак врата поправка гаражна врата поправка врата поправка врата поправка.


Ако се уље убризгава у уљне капљице са одређеним пречником, јер уље има високу површинску напетост, влага у уљу и гасу није лако пуна репродукција. За ту сврху, пречник рупе Схан-а одабрати одговарајући спреј и генерално је потребан у резервоару у тренутку постављања неколико маске, спречавање вакуум пумпе трансформаторског уља.


Related Products