Kategorija proizvoda

Контактирајте нас

Схандонг Ренфенг Специал Материалс Цо, Лтд

Адд: Но.1 Ренфенг пута, Кифенг, Хуантаи, Зибо, Шандонг, Кина 256407

Тел: 86-533-8690983 / 8688836

Факс: 86-533-8690158

Е-маил: зпф@сдренфенг.цом

взи@сдренфенг.цом

Веб: ввв.сдренфенг.цом/ЕИндек.асп

Napon regulatorno ulje filter papir potrebne česte zamena

- Oct 09, 2015 -

Filter vakum ulja se obično koristi sada, to mogu potpuno ukloniti vlagu u nafte i gasa, ali takođe možete da uklonite manjih nečistoća. Taj proces je: tretiranje transformator ulje grubo filtera → dobro filtera → → → za grijanje ulja vakuum dehidracije i gas. Grubo filtrirati pomoću metalne situ i jak magnet, dobro filtrira često filtera malih nečistoća 1 ~ μSv m. U predstavi mnoge vrste dobro filtere, microporous sinterovanim metalni prah materijala, metalnih materijala, keramičkih filtera filter filter tuиka i upotreba specijalna struktura, itd.


Transformator ulje vakuum dehidracije i grejanje gasa. Njegov princip je da vakuum tenk, lož ulje mist sprej metod za transformator ulje formaciji, nafte i gasa i vlagu da pobegne. Temperaturu ulja je generalno oko 65 stepeni, ne previsoka, da se ne napravi u doba nafte. Dehidracija i efekat ove pristup je bolje, da je često korišćene metod. Međutim, ako ulje su zasuli u vrlo dobro maglu, lako te vakuum pumpu.


Otporan na vatru kotrljanje zatvarača vrata popravka električni kotrljanje vrata zatvarača vrata popravka garaže vrata popravka pokretan vrata popravka vatru preklopnu vrata električni kotrljanje vrata popravka električni vrata popravka pokretan vrata popravka garaže vrata popravka vrata popravka vrata popravka.


Ako ulje se ubrizgava kapljice ulja na određene prečnika, jer ulje ima visok površinski napon, vlaga u nafte i gasa nije lako na punu predstavu. U tom cilju, u Shan rupa prečnika do izaberite odgovarajući sprej i generalno je potrebno u rezervoaru u vreme postavljanja nekoliko bezel, sprečavanje transformator vakum pumpom.


Related Products