Kategorija proizvoda

Контактирајте нас

Схандонг Ренфенг Специал Материалс Цо, Лтд

Адд: Но.1 Ренфенг пута, Кифенг, Хуантаи, Зибо, Шандонг, Кина 256407

Тел: 86-533-8690983 / 8688836

Факс: 86-533-8690158

Е-маил: зпф@сдренфенг.цом

взи@сдренфенг.цом

Веб: ввв.сдренфенг.цом/ЕИндек.асп

Globalne koordinatne mreže savez: Istraživanje tehnologija Filtracija vode uz pomoć energije

- Oct 09, 2015 -

Nedavno, IBM globalne mreže savez i Tsinghua univerzitet "vodu izračunavanje" istraživački projekat zvanično pokrenut je u Pekingu, dve strane zajedno će uspostaviti mehanika i multidisciplinarni istraživački i inovativni centar, reši pitanjima zagađenja vode u Kini sa kojima se suočavaju u gradu.


Proleće Zheng, Tsinghua univerzitetski profesor od kineskih i multidisciplinarni istraživačkim tima koji je razvio inovativne vode za filtriranje tehnologija, kroz upotrebu vode u kalibar je izuzetno mala, samo za nekoliko voda molekule da prođu filtera cev u Super brzo tokova i vode isparavanjem u specijalno tretiranih površine izuzetne, da se postigne manja potrošnja energije za prečišćavanje otpadne vode uz istovremeno povećanje proizvodnje slatkovodne , i na kraju smanjiti trošak za preиiљжavanje vode.


Međutim, ključ za ovu tehnologiju se stavlja u praktičnim aplikacija je da li je mogućnost da precizno simulirati Molekuli vode u membrani Niskopropusni protok u naftovod da shvatite svog mehanizma, tako da stvori smanjuje troškove vode opreme za tretmane. Ova simulacija, masovni obračun je potreban, ovo je potrebno da naučnim ustanovama sa velikom dozom computing energijom. Otprilike, istraživački projekat zahteva milione računara sati, ako samo oslanjajući se na postojeće izračunajte resurse, potrebe hiljadama godina vremena. Radeći sa IBM, projekat računanja vremena može biti skraćen na jednu godinu.


Related Products