Kategorija proizvoda

Контактирајте нас

Схандонг Ренфенг Специал Материалс Цо, Лтд

Адд: Но.1 Ренфенг пута, Кифенг, Хуантаи, Зибо, Шандонг, Кина 256407

Тел: 86-533-8690983 / 8688836

Факс: 86-533-8690158

Е-маил: зпф@сдренфенг.цом

взи@сдренфенг.цом

Веб: ввв.сдренфенг.цом/ЕИндек.асп

Медији за ваздушни филтер

Медији за ваздушни филтер

Филтер за заштиту од пламена Филтер за папир који је ретардиран је за потребе безбедности аутомобила високих перформанси како би се спречило сагоријевање карбида под високом температуром током вожње. Ретардантни додатак се додаје у филтер папир, лабораторијски експеримент је завршен и узорци су имали ...

Pošalji upit

Detalji o proizvodu

Филтер за отпоран на пламен

Филтер за отпоран на пламен је развијен за сигурносне захтеве аутомобила високих перформанси како би се спречило сагоријевање карбида под високом температуром током вожње. Ретардантни додатак се додаје у филтер папир, лабораторијски експеримент је завршен и узорци су послати страном купцу на тест.

Фламе Ретардант Аир филтер папир за филтрирање ваздуха у ваздуху (РФ6148ПВ)

Ренфенг филтер папири су направљени од увезене дрвене пулпе влажним процесом. Постоје две производне линије за производњу папира и 2 линије премаза за воду растворљиве смоле и алкохол сол-смоле. Линија оздрављења фенола је увезена из немачког ВИТС-а која је најнапреднија технологија на свету. Производни капацитет сваког месеца износи око 1000 тона, а обрађена ширина је између 10мм-1750мм.

На располагању су различити филтери папира за аутомобиле, као што су медији за ваздушни филтер, филтер за уље филтера, филтер за гориво филтера, фенолни филтер за ваздушни филтер, филтер за фенолно уље, филтер за фенолно гориво, филтер за заштиту од пламена, филтер за сепарацију уља и воде, високи филтарски ефективни филтер папир итд.

Карактеристике Ренфенг-овог аутоматског филтер папира:
1. Добра пропусност ваздуха
2. Велики капацитет прашине за прашину
3. Висока ефикасност филтрације
4. Дуг век трајања

Време испоруке је 25 дана, а квалитет је гарантован свим врстама опреме за тестирање, као што су уређаји за дисфункцију влакана, тестер прозрачности ваздуха, апертометар, тестер оптерећења, тестер крутости, тестер за рушење итд.

Ренфенг је добио ТУВ-ов сертификат ТС16949. Стандардно управљање обезбеђује стабилан квалитет и врхунску услугу.

РФ6148ПВ
Примена: Лагани ваздух
Категорија: Акрилно засићени медији
СД основа Тежина: 142г / м2
Дебљина: 0,45 мм
Пропусност ваздуха: 319 Л / м2 / с
Величина пор: 70.2 ум
СД Боја: бела


Istraga